Even voorstellen aan…. Angela Dijkstra

Wie ben je?
Ik ben Angela Dijkstra, 21 jaar en studeer bedrijfskunde op de Erasmus universiteit. Ik woon op kamers in Rotterdam en daar geniet ik lekker van het studentenleventje. Volgend jaar ga ik (hopelijk) beginnen aan mijn master. Verder hou ik erg van feestjes en gezelligheid, maar ook van relax een filmpje kijken, squashen en ik begin een liefde te ontwikkelen voor snowboarden.

Hoe lang zit je al op volleybal en in welk team speel je momenteel?
Ik ben begonnen met volleyballen toen ik ongeveer 8 jaar was en vanaf toen heb ik bijna alle teams binnen de mini’s, jeugd en senioren wel doorlopen. Tweeënhalf jaar geleden kwam ik bij Agon in Dames 1 en toen scheurde ik in de eerste week na de zomer mijn kruisbanden af. Na bijna 1,5 jaar revalideren ben ik maar al te blij dat ik nu weer aan het volleyballen ben in het heel gezellige Dames 2!

Wat is je positie en wat is je mooiste volleybal herinnering?
Toen we bij de jeugd met posities gingen werken ben ik eigenlijk direct middenaanvalster geworden. (ik vermoed dat mijn lengte er wel wat mee te maken had). Sinds dit seizoen ben ik omgeschoold tot buitenaanvalster en dat bevalt eigenlijk heel goed!

Wat is jouw mooiste eigenschap?
Doorzettingsvermogen heeft mij de afgelopen paar jaar wel gekenmerkt.

Wat doe jij allemaal binnen de vereniging en waarom is het handig dat we allemaal weten wie jij bent?
Af en toe kan je mij achter de bar treffen in de Plataan, want ik zit in de barcommissie. Je bent altijd welkom om mij aan de andere kant van de bar gezelschap te houden. Daarnaast zit ik nu in de Evenementencommissie zodat er hopelijk nog een paar mooie Timiosfeesten komen. Ook heb ik vorig jaar met succes de trainerscursus voor de jeugd afgerond. De afgelopen 2 jaar heb ik met veel plezier meisjes 2 getraind en gecoacht, maar dit jaar was het helaas logistiek allemaal even niet mogelijk. Tot slot weet ik ook nog met een telbord overweg te gaan dus dat komt ook nog wel eens voor.


Heb jij weleens een blunder gemaakt die je met ons wil delen?

Het afscheuren van mijn kruisbanden is toch wel mijn grootste blunder. Eentje om snel te
vergeten. 😉

Wie zou jij een compliment willen geven en waarom?
Allereerst wil ik oprecht alle vrijwilligers een compliment geven want anders zou Timios niet draaien zoals het nu doet. Als ik iemand in het bijzonder moet kiezen, wat ik heel moeilijk vind, zou ik Maaike Vos graag willen complimenteren. Ik zie al jaren van dichtbij hoe ontzettend veel zij doet voor de vereniging naast haar eigen al te drukke leven: petje af!

Heb je nog iets dat je zou willen delen of vragen aan de Timios leden?
Als je nou op vrijdagavond een keer geen zin hebt om de Voice of Holland the kijken, kom dan eens kijken in de Plataan om de teams die daar spelen aan te moedigen en na afloop gezellig een drankje te doen aan de bar. Hartstikke gezellig! Misschien word je zelfs wel enthousiast om zelf bardiensten te draaien.

Welke persoon zouden we nog meer allemaal moeten leren kennen?
Ik wil graag het stokje doorgeven aan Lianne Lagrouw. Zij heeft vast wel een leuke blunder om met ons te delen! 😉