Even voorstellen aan….. Susan Cornelisse

Wie ben je?
Ik ben Susan Cornelisse en woon in Waddinxveen samen met mijn vriend Marc, zoon Dylan (8) en dochter Megan (3). Afgelopen zomer zijn wij verhuisd van de Wilgenhorst (flat) naar de Akkerwinde (een eengezinswoning met een tuin! Lang leve de nazomer… heerlijk die tuin!), wij hebben een aantal maanden klussen achter de rug, maar het resultaat mag er zijn!

Verder ben ik een geboren (nou ja… in Gouda dan!) en getogen Waddinxvener en na mijn opleiding Officemanagement bij Schoevers te Den Haag ben ik gaan werken bij Imtech te Den Haag op de afdeling Human Resource Management als HR Medewerker. Dit doe ik nog steeds erg graag, er zijn nu veel veranderingen binnen het bedrijf en daarbij ook een herindeling op HR gebied, kortom erg interessant! Minder leuk: onlangs is onze afdeling verhuisd van de vestiging Den Haag naar de vestiging Capelle aan den IJssel, dit betekent helaas de A20 en dus langere files… en daardoor een langere reistijd…

Een ander heel leuk nieuwtje (wat ik graag en met een brede glimlach aan jullie vertel!):
Marc heeft mij vorige maand ten huwelijk gevraagd en komende zomer (wij zijn dan 10 jaar samen) gaan wij trouwen!

Hoe lang zit je al op volleybal en in welk team speel je momenteel?
Ik zit vanaf mijn tiende op volleybal (januari 1997) in Waddinxveen, dus mijn volleyballoopbaan bij Be Fair gestart en doorgezet: van de mini’s naar de jeugd, van de jeugd naar de senioren en nu na de fusie met Agon bij Timios in Dames 5 terecht gekomen. Een gezellig en leuk team waarin ik nu alweer jaren speel!

Wat is je positie en wat is je mooiste volleybal herinnering?
Vanwege mijn lengte heb ik eigenlijk altijd op midden gespeeld. Twee (of misschien alweer drie) jaar geleden eens de overstap gemaakt naar buiten, wat mij eigenlijk ook erg goed bevalt. Ik heb net even wat meer tijd voor de aanval ;-). Die positie speel ik nu ook met veel plezier!
De mooiste volleybalherinnering… pfff… ik speel volleybal eigenlijk altijd met veel plezier. Ik vond de tripjes naar het toernooi Blokkeer Duinrell altijd erg leuk, daar zijn we in de jeugd met een gezellige groep mee begonnen. Leuk weetje: twee huidige teamgenoten waren toen onze ‘begeleiding’! De acties van toen moet ik nog regelmatig horen! Dit hebben wij een aantal jaren gedaan, op een gegeven moment ging zelfs ook alle aanhang mee. Wij hebben daar veel lol gehad.

Wat is jouw mooiste eigenschap?
Ik geloof dat ik wel geduld heb en dat je niet zo snel ruzie hebt met mij…

Wat doe jij allemaal binnen de vereniging en waarom is het handig dat we allemaal weten wie jij bent?
Voor de vereniging ben ik een aantal jaar vice voorzitter geweest en coördinator Evenementen en Toernooien. Daar ben ik vorig jaar mee gestopt, aangezien de combi met thuis op dat moment even niet werkte. Nu draai ik mee in de hand- en spandiensten van het team, zoals bijvoorbeeld het tellen van wedstrijden waarvoor wij ingedeeld staan.

Heb jij weleens een blunder gemaakt die je met ons wil delen?
Tsja… het had in ieder geval iets te maken met een voor ons onbekende stad… een stilstaande (achteraf: geparkeerde!) bus… daarachter twee nichtjes in een auto… keurig wachtend totdat het (verwachtte) verkeerslicht op groen springt en de bus zou gaan rijden…

Wie zou jij een compliment willen geven en waarom?
Alle leden die zich hebben ingezet om de fusie tot een succes te maken! In zo een korte tijd Timios neergezet… petje af! Dan noem ik vooral even de twee (oud)voorzitters van Be Fair en Agon, Michael van Maaren en Kees Keijzer.

Welke persoon zouden we nog meer allemaal moeten leren kennen?
Ik vind het leuk om kennis te maken met een oud Agon speelster, namelijk Daphne uit Dames 4. Ik heb nu een aantal keer telefonisch contact met haar gehad en volgensmij zelfs een keer een oefenwedstrijd tegen haar gespeeld, maar nu ben ik wel eens benieuwd wie zij echt is!