Jeugdkamp 2012!!!

Hallo Timios jeugd!!!!

Het duurt nog even, maar ook dit jaar gaan we op kamp en wel van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni 2012! En het belooft natuurlijk weer een spectaculair, te gek, gaaf, geweldig, super weekend te worden. Dus zorg dat je erbij bent!

Omdat we na de fusie met nóg veel meer jeugdleden zijn, willen we graag op tijd weten wie er wel en niet meegaan, zodat we verder kunnen gaan met de voorbereidingen. Print deze mail daarom uit, vul het antwoordstrookje (met handtekening van je ouders) zo snel mogelijk in en lever dat uiterlijk 4 maart 2012 in bij je trainer.

Nog niet iedereen is bekend met het kamp dat voorheen jaarlijks door volleybalvereniging Agon werd georganiseerd. Mochten er na het lezen van onderstaand schrijven nog vragen zijn dan kan er altijd contact opgenomen worden met Annemieke Huising (06-34272768).

 

Het Kampweekend:

Wanneer:      De planning is dat we vrijdag 15 juni rond 16.00 uur verzamelen en om 16.30 uur vertrekken vanaf de Plataan in Boskoop. Zondag 17 juni rond de klok van 16.00 uur/16.30 uur zullen we daar weer terug zijn

Maar:    Het is mogelijk om later te komen of om eerder weg te gaan (in overleg), wel zullen we dan de kosten voor het volledige weekend moeten berekenen

Hoe:   Door ouders die ons brengen en/of halen (u kunt dit aangeven op het antwoordstrookje) en begeleiders die rijden

Wie:   Alle jeugdleden (A-B-C) van Timios

Waar:  De locatie houden we nog even geheim, maar hieronder staan wel alvast enkele belangrijke dingen over het kamp:

Meenemen: Op de locatie waar we heen gaan staan de slaaptenten al klaar en er zijn matrassen. Jullie moeten zelf slaapspullen meenemen zoals een slaapmatje, slaapzak en kussen of wat je ook denkt nodig te hebben om lekker te kunnen slapen!

Verder: Zorg voor voldoende kleding voor het weekend. Denk daarbij ook aan zwemkleding, sportkleding, warme kleding voor ’s avonds etc. (ook afhankelijk van het weer natuurlijk).

Belangrijk: Neem verder een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort/ID-kaart of een kopie). Deze zal bewaard worden door de kampleiding.

Begeleiding: We streven ernaar meer dan genoeg begeleiders mee te laten gaan. Er zijn veel (oud-Agon)leden die al jaren ervaring hebben met dit kamp en ook dit jaar weer mee zullen gaan!

Kosten: Deze bedragen per jeugdlid 55,00 euro p.p.

Overmaken: Dit bedrag kunt u overmaken op nummer: P3002501 (Agon Boskoop) onder vermelding van: ‘TIMIOS jeugdkamp 2012 + (naam)’.

(de betaling moet voor het einde van de maand APRIL binnen zijn anders kun je helaas NIET mee!!)

 

Brief en antwoordstrook Timioskamp 2012