Super leuk Jeugdkamp op 15-16-17 juni

Ook het Jeugdkamp in het weekend van 15 juni jl. was weer super gezellig en erg geslaagd te noemen! Ongeveer 25 kinderen en 5 begeleiders vertrokken op vrijdag vanaf de Plataan richting Leusden waar het kamp van de YMCA gevestigd is (zie: http://www.ymcakampeercentra.nl). Het weer was nog iets minder, maar dat mocht de pret na aankomst niet drukken: tenten inrichten, teams maken, patat eten en vervolgens het bos in voor een Smokkelspel en ‘vlag veroveren’. Op zaterdag werden er weer diverse spelletjes gedaan, waaronder: het afdalen van de zeephelling en ‘de jongens tegen de meisjes’. Ook de leiding moest hieraan geloven!

Per team konden er op diverse momenten punten gehaald worden, waarna de ‘verliezer’ zich meestal moest wijden aan de corvee. Na een heerlijke barbecue was het zaterdagavond tijd voor een spannende GPS-tocht.

Hierdoor kwam iedereen op zondag wat langzaam op gang, maar door het spelen van een beachvolleybaltoernooi konden de luie spiertjes aan het werk gezet worden.

Uiteindelijk heeft het team van Captain Mario de meeste punten behaald en konden zij een fles (kinder)champagne en een lekker zakje chips nuttigen!

Kijk hier voor meer foto’s.

1 comment for “Super leuk Jeugdkamp op 15-16-17 juni

Comments are closed.