Jongens C1 komt koploper tegen

Afgelopen vrijdagavond zijn we met het gehele team afgereisd naar Benschop. Ook al wisten we van tevoren niet precies waar dit lag, we wisten wel dat het een zware dobber zou worden! Het jongens C team van Bevoc staat namelijk als enige team boven ons, en is hiermee koploper. Ook hadden ze de eerste wedstrijden van dit seizoen geen enkel puntje laten liggen.

De eerste set begon hoopvol. Al snel hadden we een voorsprong van maar liefst 11 punten. Na dit nog even te hebben aangekeken heeft de coach van Bevoc een slimme wissel gedaan: een sterke, lange en getalenteerde speler aan hun kant was hiervan het vervolg. Waar onze jongens eerst nog rustig in het veld waren, stonden ze nu wat drukker en onzekerder in het veld. De voorsprong werd snel weggewerkt en helaas ging de winst van de eerste set naar Bevoc, met de stand 25-22.

En toen kwam de tweede set. Onze jongen mannen begonnen weer met geheven hoofd, maar dit mocht niet baten. Doordat er bij Bevoc meerdere lange spelers in het veld stonden, kwamen we er niet goed doorheen. Je zou kunnen zeggen dat wij enige lengte missen in het veld. Gelukkig zijn onze jongens nog niet uitgegroeid! Hoewel Bevoc wat spel betreft niet bepaald beter was, hebben we ook deze set uit handen moeten geven met een setstand van 25-17.

In de derde set hadden de jongens door dat ze minstens even goed konden spelen, en gelukkig deden ze dit ook! Van de hele wedstrijd hebben we in deze set het best kunnen laten zien wat we allemaal in huis hebben. De rust, die we in de eerdere wedstrijden duidelijk hebben kunnen zien, was weer terug. Ook was de techniek waar de we hard op hebben getraind beter zichtbaar dan in de eerste 2 sets. Dit resulteerde in de eerste setverlies van Bevoc in het seizoen: 15-25 voor Timios! Iets waar we trots op mogen zijn, lijkt meJ

Wat in de derde set allemaal goed ging, zijn we in de vierde set vergeten. In veel opzichten was dit een herhaling van de tweede set, met een eindstand van 25-15.

Gelukkig is het gevoel in en op het veld erg goed, en samen gaan we hard trainen! We weten nu waar we aan moeten werken en kijken ernaar uit als Bevoc bij ons in de Plataan komt spelen. Dan zijn we er zeker weten klaar voor: Kom maar op!