Wederom een supergezellige Mini Einddag!

IMG_20140614_131509342  IMG_20140614_135250132  IMG_20140614_155729577

Op zaterdag 15 juni stonden er 31 mini’s van Timios bij de Plataan in Boskoop te wachten om met elkaar naar de Linnaeushof in Bennebroek te gaan. Dankzij ouders die ons er naartoe brachten en weer ophaalden hadden de jongste leden van onze vereniging een dag om niet snel te vergeten!

Op het park aangekomen werd even heel kort doorgenomen wat de bedoeling was en vervolgens kon iedereen zijn/haar gang gaan. De 6 begeleiders van Timios (nog bedankt!) mochten af en toe mee een attractie in of werden ingeschakeld voor het zwaardere duw- en klimwerk.
Om 13.00 uur was het tijd voor de patatjes (die eerst op waren en toen weer niet?). Handig dat het Nederlands team had gevoetbald, want met die oranje toeter hadden we alle kinderen snel aan tafel. En dat we bij Timios veel lawaai kunnen maken, dat wist het groepje dat naast ons zat ook heel snel; ze zijn niet lang blijven zitten en vertrokken rap naar een rustigere plek.
Na het eten trokken de meeste kinderen hun zwemkleding aan en werd er heerlijk in en om het water gespeeld. Anderen vermaakten zich prima in de botsauto’s, met schommelen, trampoline springen, op de kabelbaan en in de bootjes.
Na de nodige snoepjes, pakjes limonade en het ijsje toe was het rond 16.00 uur weer tijd om op te stappen. De papa’s en mama’s stonden klaar om ons naar Boskoop te brengen.

Wij als JC/begeleiding vonden het erg leuk om deze Minidag mee te maken en hopen over 2 jaar (volgend jaar gaan de mini’s op kamp!) weer zoveel enthousiaste gezichten te zien!
Meer foto’s kun je zien op Facebook-pagina van Timios Volleybal en hopelijk snel op de website van Timios!