3e INDOOR STAR(N)-BEACH volleybal toernooi

Beste Volleyballer/volleybalster,

Om alvast weer een beetje in vorm te komen voor het beachvolleybalseizoen van 2014 organiseren we weer het Starn beach indoor beachvolleybal toernooi! Tijdens de eerste twee edities hebben gemiddeld zo’n 20 teams met veel plezier en sportief succes meegedaan aan het zandhappen. Natuurlijk gaan we van de 2014-editie weer zo’n groot succes maken!

Het 3e INDOOR STAR(N)-BEACH Volleybal Toernooi is bedoeld om de zomer alvast een beetje dichterbij te halen! Uiteraard zal dit wederom plaatsvinden in het altijd bruisende Starnmeer (midden in de polder tussen Alkmaar, Purmerend en Zaandam).

Het festijn vindt plaats op: zondag 6 april 2014

Er zal fanatiek edoch gezellig gestreden worden in de volgende 3 categorieën:

Heren 3 x 3 (nevobo), Dames 3 x 3 (nevobo), Recreatie 4 x 4 (gezelligheidsklasse)

Sportieve prestaties zijn natuurlijk alleen maar mogelijk als er ook goed voor de inwendige mens wordt gezorgd. Om het beach-sfeertje nog eens extra te benadrukken zal er gedurende de dag een grilplaat actief zijn en is er een bar waar wij verwachten dat naast (en na) de nodige sportdranken ook de biertap zeer zeker niet ongebruikt zal blijven.

Inschrijving kan via emailadres:

Vermeld bij inschrijving de teamnaam, de gewenste categorie en een indicatie van het spelniveau. Het inschrijfgeld bedraagt per 3×3 team (15 euro) en per 4×4 team (20 euro).

Na inschrijving volgt een bevestigingsemail met de nadere details. Waaronder maar niet uitsluitend: aanvangstijdstip (waarschijnlijk rond 10 uur in de ochtend), routebeschrijving (niet geheel onbelangrijk) en spelregels.

Wacht niet te lang met inschrijven, we hebben de inschrijvingen bij het 1e toernooi voortijdig moeten sluiten door de massale aanmeldingen!!

Sportieve groet,

Adriaan Bos, Ruud Bats en Simon Kuipers (VVA Alkmaar)

Maarten ten Holt (stichting de Roestige Bout Starnmeer)

Like ons nu op facebook, en hou onze facebookpagina in de gaten voor nieuws, foto’s en meer:

https://www.facebook.com/#!/IndoorStarnBeachVolleybalToernooi