Wedstrijdverslag Dames 2 12 december

Jaaa iets verlaat maar hier komt dan toch het wedstrijdverslag van afgelopen zaterdag, 12 december. De wedstrijd werd gespeeld in de Groenswaard om 14:30. We speelden tegen In Up Go DS 1 die op de 12e en dus laatste plaats in de competitie staat.

We waren bijna compleet, alleen Linda was nog niet aanwezig.

Yaelle kwam iets later van een verjaardag af, maar was gelukkig nog op tijd voor het begin van de wedstrijd.

 

We begonnen de eerste set vol goede moed. Deze wedstrijd zouden en moesten we winnen. We hebben de punten hard nodig om bovenaan te blijven staan. Want ja we staan nu op een mooie eerste plek! De eerste set was toch moeilijker dan gedacht. We pakten ons eigen spelletje niet helemaal op, maar gingen met de tegenstander mee. De set eindigde met een overwinning van 25-18.

 

Na deze set kregen we van coach Milan, want ja hij was weer aanwezig, duidelijk bericht dat we echt ons eigen spel moesten gaan spelen. Als we zo spelen tegen de onderste schiet het niet op.

Natuurlijk hebben we goed naar de woorden geluisterd en hebben we deze set met 25-10 gewonnen.

 

Vol vertrouwen gingen we de derde set in. Maar wat in de tweede set zo goed ging, verliep hier heel anders. We maakten veel fouten en de pass kwam maar niet goed. We bleven bij het spel van de tegenstander hangen en vergaten hoe goed we eigenlijk zelf het spelletje kunnen spelen. Nadat de tegenstander en wij elke keer punt voor punt gelijk liepen, hebben we toch uiteindelijk na een time-out het spelletje weer opgepakt en de set gewonnen. De uiteindelijke stand van de set was 25-19.

Nu we drie sets gewonnen hadden konden we de vierde natuurlijk niet verliezen. Dit hebben we dan ook niet gedaan. De set begon wat stroef maar uiteindelijk pakten we het goed op en hebben we de set gewonnen met een stand van 25-16. We hebben dus zaterdag weer 5 mooie punten binnengehaald!

Iedereen kan trots op ons zijn, 10 punten in één week is natuurlijk een hele prestatie.