25jaar Bedrijfsvolleybal (1,8,15 en 22 april)

25jaar-Bedrijfsvolleybal-flyerDit jaar organiseren wij voor de 25e keer het volleybaltoernooi voor bedrijven en instellingen. Dit jaar komen de teams in actie op de woensdagen 1, 8, 15 en 22 april.

Een mijlpaal! Dit wil je niet missen dus schrijf je in voor een avondje sportiviteit, samen met collega’s, vrienden of teamgenoten om in een gezellige setting de strijd aan te gaan met andere bedrijven/teams.

Er zijn een drietal categorieën, namelijk onervaren (max. 1 ervaren speler), minder ervaren (max. 2 ervaren spelers) en ervaren (meer dan 2 ervaren spelers). Op woensdag 1 of 8  april spelen de onervaren teams. De minder ervaren teams komen uit op woensdag 8 en 15 april en de ervaren teams zijn van harte welkom op woensdag 22 april.

Op de laatste avond mogen er ook samengestelde teams deelnemen. Dus heb je een familie die volleybalgek is, een vriendengroep die een best balletje kan slaan, geef je dan nu op voor de laatste woensdag (22 april)!

Het team moet bestaan uit minimaal 6 personen, ongeacht de samenstelling.

De avond start rond de klok van 7 en eindigt ca. 23 uur. Per avond reiken wij prijzen uit aan de beste 3 teams.

Schrijf  je in via de website!

Tot ziens in de zaal!

Toernooicommissie  Bedrijfsvolleybal

Een hapje eten?
Dat kan! Het bedrijfsvolleybaltoernooi beslaat een hele avond en start rond de klok van 19 uur.

Dan wil je wel gegeten hebben! En dat kan het beste bij onze sponsor en horecaman, Job Haagsman, de eigenaar van De Point. Hij staat op deze woensdag al vanaf half 6 voor jullie klaar! Reserveren stelt hij op prijs, zie hieronder hoe Job te bereiken is.

Hij is befaamd om zijn saté en kip yap. Op de dagen van het bedrijfsvolleybaltoernooi kun jij deze al eten voor de jubileumprijs van €9,50.

Elk deelnemend team aan het toernooit voorziet hij van een overheerlijke bittergarnituur. Deze is te nuttigen tussen de wedstrijden door en/of aan het einde van de avond.

Kies voor een optimale voorbereiding en schuif aan bij Job. Hij is te bereiken op het volgende mobiele nummer: M 06-52477757 of e-mail .

Onthoud… op een lege maag kun je niet presteren!

25jaar-bedrijfsvolleybal-flyer_slide

 

1 comment for “25jaar Bedrijfsvolleybal (1,8,15 en 22 april)

Comments are closed.