Corona en trainen in de Plataan

Zoals deze week gemeld, zouden we voor de start van het nieuwe trainingsseizoen het Coronaprotocol aan jullie doorsturen.

Dit protocol was – op basis van alle beschikbare informatie – klaar om verzonden te worden, toen we gistermiddag om half zes (!) tot onze verrassing geconfronteerd werden met de mededeling van de gemeente Alphen aan den Rijn, dat zij nog minimaal 14 dagen nodig denken te hebben om hun protocol voor de Plataan uit te werken en klaar te hebben.

Het gevolg hiervan is dat tot nader order de Plataan gesloten blijft!

Vanzelfsprekend hebben wij contact gezocht met de gemeente om ons ongenoegen kenbaar te maken en duidelijk te maken dat de trainingen komende maandag zouden gaan starten en de competitie over 2 weken.

Helaas is het ons tot op dit moment nog niet gelukt de verantwoordelijke(n) te pakken te krijgen.

Het spreekt voor zich dat wij dit blijven doen, aangezien wij het met de gang van zaken en de beslissing absoluut niet eens zijn, en er op aan zullen dringen hun  besluit te herzien.

Een en ander houdt daardoor helaas in dat er in ieder geval in de week van 31 augustus t/m 4 september geen trainingen in de Plataan zullen plaats vinden.

Het Bestuur beraadt zich ondertussen hoe wij als vereniging verder kunnen gaa.

Wij adviseren jullie allemaal om jullie mailbox, de website en de Facebook-groep goed in de gaten te houden, omdat we daar iedere wijziging zullen communiceren.

Alle aanvoerders, trainers en coaches die mogelijk een app-groep met hun team(s) hebben, vragen we om dat in te zetten om ok iedereen te informeren.

Wij zitten niet stil, maar zijn ook bezig om de Groenswaard – waar het protocol wel duidelijk is – meer in te huren. Mocht eea lukken, dan zullen we zsm aangeven welke teams wanneer welke teams daar terecht kunnen.

Het Bestuur doet er alles aan om deze meer dan vervelende situatie op te lossen, maar helaas komt er slechts mondjesmaat info vanuit de gemeente, als die al komt.

Bijgesloten vinden jullie het Coronaprotocol trainingen zoals we dat hebben opgesteld ten behoeve van de trainingen.

Het deel over de Plataan dien je vooralsnog ter kennisgeving aan te nemen, maar de algemene regels over hoe te trainen in deze bizarre tijd blijven staan.

Zodra er meer informatie is, dan wel dat er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, komen we direct bij jullie terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *