Grote Clubactie 2020

Dit weekeinde is de Grote Clubactie van start gegaan! Ook Timios doet weer mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Van ieder verkocht lot, dat €3,00 kost) ontvangt de vereniging 80% (€2,40 per lot). Het doel van dit jaar is het opgehaalde bedrag te gebruiken als eerste aanzet tot de aanschaf van een ‘ballenkanon’ waarmee aanvallende of verdedigende oefeningen zowel hoog als laag, techniekoefeningen etc. kunnen worden getraind.

Doe je ook mee?

Wat is de bedoeling?

Er zijn verschillende manieren waarop loten verkocht kunnen worden. Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren.

De koper kan zijn/haar gegevens handmatig invullen op de pagina ‘Eenmalige machtiging’, of de koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon. Deze kan door de QR-code met zijn/haar telefoon te scannen of op zijn/haar telefoon naar www.clubactie.nl/lot te gaan en daar alle gegevens in te vullen. 

Klik HIER voor een instructie video voor het gebruik van de QR-code.

In alle gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bij de online aankoop ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail.

Vergeet niet na iedere verkoop (zowel een papieren lot als een lot via de QR-code en online, op de achterkant van het boekje je verkochte aantallen loten aan te kruisen. Zo zie je direct hoeveel je al verkocht hebt!

Je kan ook (bijvoorbeeld als team) een Superlot verkopen. Zo verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,00. Als je weet dat iemand een Superlot wil kopen, neem dan even contact op met de Grote Clubactie coördinator, Gert Jan Kamerman, die je het speciale invulformulier zal geven. De koper betaalt ook hier via een eenmalige machtiging.

Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5.000,00!

Wanneer, waar en hoe?

De komende week (21 t/m 24 september) komt Gert Jan bij de trainingen langs om de boekjes te overhandigen.

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Is je boekje vol en wil je meer verkopen? Gert Jan kan jou een nieuw boekje geven. Je kan loten verkopen tot 15 november. In de week daarna komt Gert Jan de verkoopboekjes  weer ophalen.

Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
  • Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk via de QR-code of online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Heb je 20 of meer loten verkocht? Dan ontvang je een 20-loten-waardebon, met leuke prijzen, zoals bijvoorbeeld gratis games bij Gamestate, korting op een dagje uit bij Jump XL, Raceplanet, Attractiepark Slagharen en nog veel meer.

Doe dus mee en verkoop loten voor Timios!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *