Stem op Timios met Rabo ClubSupport

Evenals voorgaande jaren investeert Rabobank Hollandse IJssel als coöperatieve bank een deel van de winst in de maatschappelijke bestedingsdoelen van (sport)verenigingen in Nederland. Ook Timios is dit jaar geselecteerd weer om kans te maken op een mooi bedrag. Voor dit jaar hebben wij ons als doel gesteld nieuwe ballen aan te schaffen, zowel voor de jeugd als ook voor de senioren en de mini’s.

Stemmen van 4-25 oktober

Leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank kunnen van 4 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op Timios. Hoe meer stemmen er op ons uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die Timios ontvangt. Dit jaar kan voor het eerst ook gestemd worden via de Rabo App.

De uitslag wordt in november bekend gemaakt en worden de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen en stichtingen. Vorig jaar hebben we het mooie bedrag van ruim €530,- mogen ontvangen!

 

Wie kunnen er stemmen?

Ben je 12 jaar of ouder en heb je een particuliere Rabobank betaalrekening van Rabobank Hollandse IJssel én ben je lid van de Rabobank,  kan je je stem uitbrengen via www.rabobank.nl/clubsupport. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mogen worden uitgebracht.

Ben je geen lid? Geen probleem: lid worden kan heel makkelijk via de Rabo-site (https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/) en is geheel gratis.

Dus ben je iemand met een particuliere betaalrekening en ben je lid, stem dan op Timios. Of benader mensen in je omgeving die mogen meestemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter het bedrag wordt dat we kunnen krijgen!