Dames 1 uit bekertoernooi

Afgelopen donderdag 20 december vertrok de selectie van Koophuis Be Fair voor de laatste keer van het jaar richting een volleybalwedstrijd. Een bekerwedstrijd tegen dames Shot 1 uit Culemborg stond op het programma. Met een incompleet team, maar versterking van Lisanne Bos en Marleen van Haastrecht uit het 2e team vertrok een gemotiveerd team.

Met inval-coach Bobby van Maaren begon Koophuis Be Fair enthousiast aan de wedstrijd. Sandra van den Berg moest de plaats als middenaanvalster op zich nemen door het ontbreken van de andere middenaanvalsters. Jacqueline vd Berg nam de andere middenpositie voor haar rekening. Yvonne van Tol, Marit vd Louw, Nicolette vd Loo en Jeanine Konijn maakte het zestal compleet. In de eerste set speelde Koophuis Be Fair zonder overtuiging en kwam moeizaam tot scoren. De eerste set ging met 25-19 naar Shot. Ook de 2e set had Koophuis Be fair veel moeite met service van de tegenpartij. Hierdoor kwam de aanval wederom niet tot scoren en werd ook de 2e set verloren met 25-23. De derde set leek koophuis Be Fair met wat meer enthousiasme te spelen. Het ging lang gelijk op maar Shot wist een voorsprong te maken naar 24-21. Sandra van den Berg wist met een goede service druk dit ongedaan te maken tot 24-25. Er werd echter verzuimd de laatste punt te scoren waardoor Shot er met de winst vandoor ging, 30-28. Deze 3-0 nederlaag was voor Koophuis Be Fair geen prettige afsluiten van het jaar.
Volgend jaar start voor Koophuis Be Fair de reguliere competitie met een uitwedstrijd tegen Thor uit Bergambacht op 12 januari om 14.30 uur. Dit team is een van de koploopsters in de competitie. Dit kan een spannende wedstrijd worden als Koophuis Be Fair vol enthousiasme speelt en speelt op haar eigen niveau.