Geslaagde Vriendjes & Vriendinnetjes training voor de mini’s van Be Fair

Op maandag 13 december heeft volleybalvereniging Flam Haarden Be Fair een geslaagde training georganiseerd, waarbij alle minileden een vriendje of vriendinnetje mee mochten nemen. Bijna alle mini’s hadden iemand meegenomen en zo liepen er onder leiding van de enthousiaste trainers ongeveer 30 kinderen rond.

Er werd begonnen met een warming-up, gevolgd door een leuk tikspel. Toen alle kinderen warm genoeg waren werden de ballen erbij gepakt. In tweetallen werd er ingegooid en overgespeeld. Vervolgens was het tijd voor een circuitje. Op elk veld konden groepjes kinderen kennismaken met de verschillende aspecten van het volleybalspel, zoals het vangen, gooien, serveren, bovenhands en onderarms spelen, het verplaatsen en natuurlijk het wedstrijdje spelen.

Na afloop van de training waren de begeleiders en kinderen erg enthousiast. Iedereen had goed zijn best gedaan en alle mini’s kregen dan ook een heus Sportcertificaat mee naar huis.

Kinderen vanaf ongeveer 7-8 jaar die interesse hebben in het volleybalspel mogen 3x gratis meetrainen op maandag van 18.30-19.30 uur. U kunt zich via befair@zonnet.nl opgeven of via dit adres nadere informatie opvragen.