Dames 1 verliest met 3-1

In een aantrekkelijk wedstrijd tegen Switch D1 in Utrecht heeft Be Fair D1 laten zien dat zij ook tegen de nummer 1 uit de poule een goede wedstrijd kunnen spelen. De dames uit Waddinxveen kwamen nog wel iets te kort om meer punten mee naar huis te nemen.

In de 1e en 2e set wist Switch de druk op Be Fair hoog te houden, maar de dames gaven goed partij en hielden lang stand tegen een goed spelend Switch. Doordat Be Fair wat meer onnodige fouten maakte in de service, de pass en de set-ups kon Switch steeds verder afstand nemen en was er geen mogelijkheid meer om het tij te keren. Be Fair kon geen vuist maken aan het einde van de 1e en 2e set omdat de achterstand te groot was geworden. De sets werden gewonnen door Switch met 25-20 en 25-19.

In de 3e set gaf Be Fair weer goed partij tegen de sterke koploper uit de Promotieklasse, die toch weer een voorsprong wist op te bouwen tot 23-21. Maar nu werd er wat extra strijdlust ingebracht door Be Fair en dat zorgde voor een spannend slot van de set. Met 24-26 wist Be Fair de derde set naar zich toe te trekken.
In de 4e set was het een gelijkopgaande strijd. Be Fair keek nu steeds tegen een kleine achterstand op Switch aan en door goed spel wist Be Fair bij te komen tot 21-21. Daarna waren er even wat meer fouten bij Be Fair waar Switch van profiteerde en de set wist te winnen met 25-21.

Dames 1 van Flam Haarden staat momenteel op een 9e plek in de Promotieklasse B en komt op 15 januari pas weer in actie. Dan wordt de belangrijke wedstrijd tegen de nummer laatst, Shot 1 gespeeld in Culemborg.

Ook voor het tweede damesteam is de winterstop begonnen. Zij staan op een prima 6e plek in de 1e klasse C en mogen op 15 januari thuis de 2e helft van het seizoen aanvangen tegen Vollingo D2. Dit team staat één plek onder Be Fair en deze derby tegen de Goudse dames beloofd een spannende te worden! De wedstrijd begint om 16.30 uur in sportzaal De Groenswaard.