Volleybal naar World Sports Festival 2012

Beste volleybal liefhebbers,

Van 5 tot en met 8 juli starten weer de spelen van “het World Sports festival 2012”, in Wenen Oostenrijk.
Ruim 3000 jeugdige sporter’s vanuit de gehele wereld komen er in 13 verschillende takken van sport in actie waaronder Volleybal.

MCE ondersteunt al jaren organisaties die zich inzetten om sport toegankelijker te maken voor jongeren uit de gehele wereld zodat zij de kansen krijgen hun eigen sportieve mogelijkheden te ontdekken en daarin door kunnen ontwikkelen. Niet voor niets staat dit international jeugdsport evenement onder toezicht van UNESCO. NEVOBO ondersteunt dit initiatief en daarom nodigen wij je van harte uit deel te nemen aan dit sport festival.

Dit international sportevenement kent alweer zijn 5e editie en wordt door steeds meer sport organisaties gezien en gebruikt als international sportpodium voor jeugdige sporter’s. Niet alleen de voordelige inschrijf-en verblijfkosten zijn laagdrempelig voor deelname maar ook de ervaring die de jeugdige sporter’s opdoen tijdens dit internationale sportevenement.

Jongeren vanuit de gehele wereld die de afgelopen jaren hebben deelgenomen vergelijken het World Sports Festival met de olympische spelen maar dan voor jongens en meisjes van 12 tot 21 jaar, compleet met opening’s-en slot ceremonie, spelers dorp en gezellige avond activiteiten waar jongeren vanuit de hele wereld elkaar kunnen treffen. De programmering en faciliteiten maken dit sportevenement voor elke sportclub aantrekkelijk voor al hun sportieve doelstellingen.

We hopen je geïnteresseerd te hebben gemaakt voor deelname aan het World Sports Festival 2012. Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben of wil je je inschrijven. Neem dan contact met ons op zodat we jouw en je team op een goede manier kunnen informeren over, en begeleiden naar, dit unieke sportevenement. Of bekijk onze website en Facebook pagina. (zie onder)

We hopen je voorlopig naar behoren te hebben geïnformeerd en kijken uit naar je deelname aan het “World Sports Festival 2012”.
Bekijk hier onze promo:

Met vriendelijke groeten,

Mike Medina

MCE events official partner of PDM sports Oostenrijk