Heren 1 na 3-1 overwinning met 1 been in de Promotieklasse

Heren 1 heeft vanavond goede zaken gedaan in Voorschoten. Onder bezielende leiding van Wim Vogelzang knokte de mannen zich naar een 3-1 overwinning.

Direct vanaf de start van de eerste set werd er een kleine voorsprong genomen die niet meer uit handen gegeven zou worden. Met 25-22 werd de set overtuigend binnen gehaald.

De tweede set was een kopie van de eerste. Alleen wist Enervo, door onnodige fouten aan de kant van Timios, beter bij te blijven. Toch werd met 26-24 ook de tweede set binnen gehaald.

In de derde set leek “het” even weg te zijn bij heren 1. Al snel werd er tegen een achterstand van 5 punten aangekeken. Langzaam werd de achterstand weg gewerkt maar de eindsprint kwam te laat en met 23-25 won Enervo de derde set.

Dan moest het maar in de vierde set gebeuren. Heren 1 kwam toch weer langzaam uit de startblokken. Met de aanmoediging van de meegereisde supports gaven de heren bij een stand van 11-11 wat meer gas en was het verzet bij Enervo gebroken. Overtuigend werd er met 25-19 gewonnen.

Volgende week woensdag mogen de heren in Houten aantreden tegen de nummer 10 uit de Promotieklasse, Utrecht heren 2. Kom vooral kijken en aanmoedigen, we zijn er heel dicht bij.

2 comments for “Heren 1 na 3-1 overwinning met 1 been in de Promotieklasse

Comments are closed.