Sponsor stelt zich voor: GMFGouda

Onlangs bracht ik een bezoek aan Royal GMFGouda in Waddinxveen om over sponsoring van onze club te praten. Daar ontmoette ik de zeer enthousiaste Mariska van Adrichem. Zij is belast met de reclamevoering van het bedrijf en werkt daarnaast op de verkoopafdeling,

Royal GMFGouda ontwerpt, bouwt en onderhoudt hoogwaardige machines voor de internationale voedingsmiddelen-, chemische- en afvalstoffenverwerkende industrie.  Deze machines worden over de hele wereld geplaatst. Daardoor ontmoet je als medewerker geregeld mensen uit andere culturen. Zo heb je altijd wat te vertellen als je thuiskomt!

Wat ook leuk is, is dat dit succesvolle bedrijf zo veel mogelijkheden aan jonge mensen biedt die carrière willen maken. Als je een interesse hebt voor techniek en je ziet wat je bij Royal GMF-Gouda kunt leren en doen, dan word je mega-enthousiast. Zij bestaan niet voor niets al meer dan 100 jaar!

Van toplasser tot internationaal adviseur is er plaats. Uiteraard ook op het gebied van regeltechniek, financiële en juridische zaken, met een link naar de techniek, biedt deze firma perspectief.

Over 4 jaar zijn er, bij ongewijzigd beleid, in ons land 150.000 vacatures in de techniek. Dit houdt in: keus genoeg. En veel vraag betekent: betere betaling!

Dus juniorsporters: wees slim, kies techniek en ga eens bij Royal GMF-Gouda kijken. Je bent er van harte welkom.

Kees Keijzer van de sponsoring Timios.

3 comments for “Sponsor stelt zich voor: GMFGouda

Comments are closed.