Dames 1 blijft op de laatste plaats na 1-3 verlies

Ook deze week speelden de dames van Timios weer tegen een van de lager geplaatste teams. Zeker na een gesprek afgelopen maandagavond zou dit kansen moeten bieden en hoopten de dames de gelatenheid van zich af te schudden en punten te gaan pakken.

De eerste set werd er echter te lief gespeeld en konden de dames uit Waddinxveen en Boskoop geen enkele vuist maken. De echte concentratie bleef uit, net als bij de laatste paar wedstrijden en het gevolg daarvan was dan ook een kansloos 15-25 verlies tegen een ploeg die kwalitatief echt minder goed is dan enkele andere teams in de poule.

De tweede set werd er orde op zaken gesteld en wonnen de dames met een duidelijke 25-16, waardoor de stand weer gelijk werd getrokken.

In de derde set ging Timios zeer voortvarend van start en nam op de service van Yvonne van Tol een 7-0 voorsprong tegen de Noordwijkers. Helaas sloop daarna de onzekerheid weer in de ploeg en ging de set zowaar nog verloren met 18-25. De Timianen zijn ineens geen schim meer van de dames die verleden jaar de promotie bewerkstelligden.

De vierde set ging lang gelijk op tot een stand rond de 17. Coach Wim Vogelzang nam een time-out om de boel flink op scherp te zetten nadat een mooi punt voor Timios werd gevierd als een begrafenis. Daarna volgde de beste halve set van de wedstrijd, die helaas verloren werd met 26-28.