Info over het eindfeest en meer…

Het seizoen vordert alweer gestaag. Waar de meeste teams al fijn veilig bovenaan of in de middenmoot staan, zijn er ook nog teams die nog een goede eindsprint nodig hebben om te handhaven. Elkaar allemaal flink aanmoedigen dus de komende tijd! Binnenkort zullen de JC en de TC ook weer langs komen om gesprekken te voeren met de teams en trainers en wordt de jaarlijkse enquête weer verspreid waarin je je ervaringen met betrekking tot afgelopen seizoen kwijt kunt en je wensen voor komend seizoen.

Ook zijn we heel blij te kunnen vertellen dat Karin Slappendel onze nieuwe minicoördinator is. Super leuk en de mini’s zullen heel blij met je zijn!

Verder willen we vanuit het bestuur graag weer een aantal zaken met jullie delen en/of oproepen doen:

Eindfeest
Als eerste zet het alvast in je agenda! Op 5 april zal in de Plataan een eindfeest worden georganiseerd door H1. Dus kom gezellig naar de wedstrijden van die avond kijken en een drankje drinken om een geslaagd seizoen te vieren! Wie weet kunnen er dan al kampioenen gehuldigd worden ondanks dat de competitie dan nog een weekje duurt…

Afmelden zaalhuur
Graag willen we jullie aandacht vragen voor het volgende. Het gebeurt wel eens dat je met je team onverwachts niet traint om wat voor reden dan ook. Het is dan belangrijk dit tijdig te melden zodat de zaal nog terug gegeven kan worden en de vereniging geen zaalhuur hoeft te betalen. Bij de Plataan kan dit tot maximaal een week voor de datum waar het betrekking op heeft, maar bij de Groenswaard kan dat nog tot zelfs de dag ervoor (als dat niet in het weekend valt). Dus onze oproep aan jullie, als je weet dat de training niet doorgaat, laat dit dan zo snel mogelijk weten via bestuur@timios.nl zodat wij de zaal op tijd kunnen afmelden niet geen onnodige kosten maken.

Sponsoring
Zoals ook al over gesproken op het oliebollentoernooi hebben we momenteel nauwelijks sponsoren binnen de vereniging en ook geen levende en werkende sponsorcommissie.

Daarom een dringende oproep nogmaals om je aan te melden om ons te helpen een beter sponsorbeleid vorm te geven of te helpen op zoek te gaan naar sponsors. Ook als je een goed idee hebt op dit vlak laat het ons dat weten.

Of misschien wil je zelf wel sponsoren of ken je iemand die dat graag zou willen, laat het ons dan ook weten. Dan kunnen we met jou of die persoon/organisatie aan de slag.

Bedrijventoernooi
Jullie hebben vast de inschrijving voor het bedrijventoernooi weer voorbij zien komen. Wij zijn uiteraard ook weer op zoek naar mensen die willen helpen met tellen en fluiten. Dus meldt je aan via info@timios.nl.

Verder zijn we aan het uitzoeken hoe we met de voorgestelde Whatsapp aan de slag kunnen gaan. Ook zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken om de competitie volledig te kunnen spelen op vrijdag en zaterdag in de Plataan en willen we binnenkort een clinic smashbal organiseren. Mocht je over een van bovenstaande punten of andere dingen vragen hebben, stel ze dan gerust via bestuur@timios.nl.

Hartelijke groet,

Angela Hunink
Voorzitter Timios