Timios Eindfeest

Volgende week vrijdag 5 april 2019 organiseert heren 1 het eindfeest. Aangezien er al 6 thuisspelende teams zijn verwachten wij dat dit tot een erg gezellige avond moet kunnen leiden. Gezien de positie op de ranglijst is het voor diverse teams van belang een goed resultaat te behalen om uiteindelijk handhaving veilig te kunnen stellen, danwel om voor P/D wedstrijden te kunnen vechten. Wij hopen als heren 1 dan ook dat de Plataan vol zal stromen met publiek om alle teams aan te moedigen en er na de wedstrijden gezamenlijk een groot feest van te maken.

Het feest is natuurlijk bedoeld als afsluiting van het zaalseizoen, maar wij willen dit ook insteken als een opening van het beachseizoen. Wij hebben dan ook het thema BEACH gekoppeld aan het eindfeeest. Wij hopen dat iedereen zijn beste zomerjurkje/hawaii shirtje of andere gerelateerde kleding uit de kast wil halen om met zijn allen het zaalseizoen met een knaller af te sluiten en het beachseizoen knallend te openen!

Aangezien wij zelf onze focus willen leggen op onze wedstrijd (vanwege de strijd om handhaving/PD-wedstrijden) hebben wij besloten om de aankleding van de Plataan te laten voor wat het is. Wij zullen natuurlijk wel zorg dragen voor de nodige gezelligheid door de muziek te verzorgen en wij hopen dat iedereen door middel van zijn of haar aanwezigheid de gezelligheid naar een nog hoger plan te tillen!

Wij zien jullie graag vrijdag 5 april in jullie beste beach-outfit!

Heren 1