Stem op Timios met Rabo ClubSupport

De Rabobank Hollandse IJssel investeert als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst in de maatschappelijke bestedingsdoelen van (sport)verenigingen in Nederland. Ook Timios is dit jaar geselecteerd om kans te maken op een mooi bedrag. Ons doel is materialen aanschaffen voor de mini-leden, zodat zij spelenderwijs de volleybal sport kunnen leren.

Stemmen van 5-25 oktober

Leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank kunnen van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op Timios. Hoe meer stemmen er op ons uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die Timios ontvangt. Dit jaar kan voor het eerst ook gestemd worden via de Rabo App.

De uitslag wordt in november bekend gemaakt en worden de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Wie kunnen er stemmen?

Iedereen vanaf 12 jaar die een particuliere Rabobank betaalrekening heeft van Rabobank Hollandse IJssel én lid is kan zijn/haar stem uitbrengen via www.rabobank.nl/clubsupport. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mogen worden uitgebracht.

Lid worden kan heel makkelijk via de Rabo-site (https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/) en is gratis.

Dus ben je iemand met een particuliere betaalrekening en ben je lid, stem dan op Timios. Of benader mensen in je omgeving die mogen meestemmen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter het bedrag wordt dat we kunnen krijgen!