Lentetoernooi Haastrecht

Als team schrijven we ons af en toe in voor een gezellig toernooi. Leuk om anderen te ontmoeten en op een ontspannen manier een sportieve avond te hebben. We waren precies met zijn zessen waarvan 2 dames verplicht in het veld moesten staan. Uiteraard waren we mooi op tijd en konden we beginnen met een een bakkie koffie. We zagen al veel bekende clubs waar we regelmatig in de competitie tegen spelen. Er waren 2 poules en elke wedstrijd duurde 10 minuten. Na 2 minuten warm spelen kon het spel beginnen. Mart en Theo waren heerlijk aan het serveren en het spel liep lekker. ook de prikballen achter het net werden geweldig opgevangen. Uiteraard moeten we er dan voor waken om niet overmoedig te worden.

Dan gaan er namelijk veel ballen buiten de gele lijnen, wat betekent gewoon uit dus. Deze eerste 10 min. hebben we ruim gewonnen. Na een pauze, tellen en fluiten bij de andere teams mochten we er weer tegen aan. We ondervonden bij onze tegenstanders goede weerstand. Het was strijden voor elke punt en we liepen gelijk op tot zekere hoogte. Want uiteindelijk bleken zij sterker en hebben we deze partij verloren. De sfeer zat er goed in en we wogen onze kansen bij het kijken naar de andere spelers. Na een paar heerlijke setups van Liesbeth werd er krachtig aangevallen door Theo wat elke keer leidde tot een punt. Ook Gerard wist de bal goed te plaatsen en Mart gaf de bal zoveel kracht dat de tegenspelers deze vaak niet konden houden. Uiteraard was Arjan ook goed bezig om de bal bij de juiste aanvaller te krijgen. Ook lag Arjan meerdere keren in duikvlucht op de grond om de bal te redden van de ondergang. Bij de meeste partijtjes waren er lange rally’s en werd er voor elke punt gestreden. Uiteindelijk hebben we van de 5 gespeelde wedstrijdjes er 4 gewonnen. Aan het einde van de avond mochten degenen die als eerste 4 bovenaan stonden tegen elkaar spelen. Wat schetst onze verbazing dat wij daar niet toe behoorden. We zijn heerlijk gaan douchen waarna we ons tegoed hebben gedaan aan drank en salade die iedereen kreeg na afloop. Bij navraag over de uitslag was het ook de leiding onduidelijk waarom wij niet geplaatst zijn. Jammer, maar we hebben een heerlijke avond gehad!

Wie zin en tijd heeft vanavond 20 maart 2023 ….kom gerust kijken naar onze wedstrijd. Het belooft spannend te worden en een hoop aanmoediging kunnen we zeker gebruiken Groenswaard 20:00 uur.