Gehavend Dames 1 gaat hard onderuit

Op vrijdag 17 januari stond voor de dames van Timios een uitwedstrijd tegen de nummer 2 uit de competitie op het programma: het eerste damesteam van Kratos’08 uit Delft. In de afgelopen weken worden de dames geplaagd door tegenslag. Voor deze wedstrijd waren maar 4 dames voldoende fit en inzetbaar – van de 12 waarmee het seizoen begonnen was. Daarom waren op het laatste moment 3 dames uit het derde gevraagd om de selectie aan te vullen.

Aanvullend op de “bekende” afwezigen (Suzanne Blom – knieblessure; Inge Ganeff – buitenland) kregen de dames van Timios de laatste week nog te maken met de volgende tegenslagen:

Cyanne Janmaat – schouder; Sabine Reparon – enkel; Yvonne van Tol – achillespees; Jacoline Hunink – keelontsteking; Ellen van Bunningen – Pfeiffer.

Gelukkig waren Jeanine Konijn, Suzanne Streng en Jitske Uitenbroek bereid mee te gaan naar de late uitwedstrijd.

Zoals verwacht waren de dames van Kratos veel te sterk voor de dames uit Waddinxveen en Boskoop. Vooral in de laatste set waarin ze met de beste 6 speelden was er geen houden meer aan. Het gelegenheidsteam van Timios wist bij vlagen goed te spelen en partij te bieden. Zowel de vechtlust als de goede sfeer bleven gedurende de hele wedstrijd overeind. De setstanden: 25-15, 25-08, 25-17, 25-11.

Timios zit in de hoek waar de klappen vallen. In ieder geval zijn Juul van Amstel en Inge Ganeff weer teruggekeerd uit het buitenland, nu valt nog te hopen dat een aantal ziekten en blessures snel opgelost worden, zodat weer volop partij geboden kan worden aan de middenmoot van de competitie. Dit zal hard nodig zijn om ook voor het volgende seizoen de plaats in de promotieklasse veilig te stellen.